Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Monster

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Monster voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Monster nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Monster te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Monster

Elektricien Monster prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Monster voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Monster

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Monster

Regio Monster

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Monster

Zij gingen je voor.

Lamp op haan en de wasmachine aan sluiten
Hoek Van Holland
20-02-2020
Ik heb buiten op mijn oprit een gewoon stopcontact waaraan ik mijn auto snachts oplaad. Op dit stopcontact zit een storing.
Monster
13-02-2020
Leiding van meterkast naar keuken tbv. inductie kookplaat.
Rijswijk
13-01-2020
Ik heb kortsluiting in de schuur nadat daar zonnepanelen zijn geplaatst misschien moet er een extra groep geïnstalleerd worden
Rijswijk
04-12-2019
Verificatie voor installatie van een split airco in slaapkamer. Meer dan waarschijnlijk aanleg/verlenging bestaand electriciteitspunt (binnen en/of...
Rijswijk
24-06-2019
Het repareren van een kleine storing en het nakijken van de (oude) groepenkast in een vakantiehuisje.
's-Gravenzande
11-06-2019
intercom met camera ophangen en installeren en internet en ook coax kabel vanuit woonkamer naar zekeringkast ca 10 meter
Rijswijk
10-04-2019
enkelstopcontact uitbreiden naar een dubbele
Hoek Van Holland
23-03-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!