Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Stukadoor Mildam

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Mildam voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Mildam nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Mildam te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Mildam

Stukadoor Mildam prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Mildam voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Mildam

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Mildam

Regio Mildam

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Mildam

Zij gingen je voor.

+/- 70m2 gipsplafond. Is nu gesaust.
Katlijk
15-03-2020
Wand is 3 bij 2. Zit glasvezel op. Voorstrijk wil ik zelf wel aanbrengen. Wand heeft paar kleine kuilen en bultjes. Hoeft maar een dun laagje op.
Oudeschoot
23-04-2018
Betreft een keukenwandje boven aanrecht. Er dienen eerst wel wat tegels te worden verwijderd en toilet een 2 tal wandjes
Bontebok
13-04-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!