Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Middelharnis

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Middelharnis voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Middelharnis nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Middelharnis te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Middelharnis

Elektricien Middelharnis prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Middelharnis voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Middelharnis

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Middelharnis

Regio Middelharnis

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Middelharnis

Zij gingen je voor.

Twee lampen doen het niet meer
Zonnemaire
18-08-2019
Bestaande verlichtimg uitbreiden met lichtlijnen en verplaatsen van bestaande lichtlijn. Uitbreiding meterkast. Verplaatsen verlichting naar magazijn.
Renesse
25-02-2019
licht in huiskamer gaat op en neer
Middelharnis
30-10-2018
Dit gaat om het aansluiten van ledverlichting op een sport accomodatie. Ca eind november begin december. 1 x Aanleveren en op locatie aanbrengen...
Scharendijke
26-10-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!