Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Meppen

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Meppen voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Meppen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Meppen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Meppen

Stucwerken Meppen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Meppen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Meppen

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Meppen

Regio Meppen

Overal stukadoors.

Meppen

Andere regio's

Stukadoors in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Meppen

Zij gingen je voor.

De 4 slaapkamers zijn vooral geverfde gipsplaten en deels zit er een soort granol op. Het betreft een boerderij dus ook veel schuinen kap plafond....
Gees
29-03-2019
Stucwerk casco nieuwbouw Aalden. Afwerkvloer 70cm
Aalden
24-10-2018
Het is een keuken waarvan de muren en het plafond gedaan moeten worden. Het glasvezelbehang is er door onszelf afgehaald. Plafond ca. 25m2 en de...
Aalden
10-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!