Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Dakdekker Marum

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Marum voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Marum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Marum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Marum

Dakdekker Marum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Marum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Marum

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Marum

Regio Marum

Overal dakdekkers.

Marum

Andere regio's

Opdrachten uit Marum

Zij gingen je voor.

2 Dakkapellen kunstof, 3m breed 1,5m hoog. Per dakkapel 2 draaikiep ramen, middelste raam vast met ventilatierooster, zijkant afgewerkt met Keralit.
De Wilp
16-04-2019
ons dak van ca 120m2 willen wij isoleren van buitenaf. tevens willen we de huidige dakpannen vernieuwen en 2 extra dakramen laten plaatsen
Siegerswoude
02-11-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!