Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Marrum

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Marrum voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Marrum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Marrum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Marrum

Dakdekker Marrum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Marrum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Marrum

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Marrum

Regio Marrum

Overal dakdekkers.

Marrum

Andere regio's

Opdrachten uit Marrum

Zij gingen je voor.

Betreft een schuin dak waarvan op enige plekken pannen los zijn gekomen waar een tijd niks aan gedaan is. Ik weet niet of er verdere schade is. Dit...
Ferwert
24-09-2019
Ongeveer 18m2 plat dak van serre
Marrum
04-05-2019
oude dak bedekking met grind vervangen voor nieuwe dak bedekking.
Hallum
21-11-2018
30 vierkante meter nieuw dak derop
Marrum
25-09-2018
Goedemiddag, Ons dak moet onderzocht worden waar het vocht naar binnen komt. Verder moet het geïsoleerd worden met dakplaten en nieuwe dakgoten.
Ferwert
15-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!