Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Dakdekker Maria Hoop

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Maria Hoop voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Maria Hoop nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Maria Hoop te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Maria Hoop

Dakdekker Maria Hoop prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Maria Hoop voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Maria Hoop

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Maria Hoop

Regio Maria Hoop

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Maria Hoop

Zij gingen je voor.

De aansluiting van het dak aan de muur is nu gedaan met trespa. Dat is lelijk. Waarschijnlijk de muur opmetselen en afsmeren met cement waar de...
Posterholt
20-03-2020
Lekkage via decschoorsteen
Posterholt
11-03-2020
Hallo, Ik heb een stacaravan afmetening ongeveer 4m x 9m het dak heeft een lekkage graag wil ik het laten vervangen en nieuwe isolatie het is een...
Montfort
05-12-2018
Dak vervangen van een jaren 60 huis. Er zitten ws eterniet platen op, deze moeten eraf. Dak moet geïsoleerd en nieuwe pannen erop.
Posterholt
11-10-2018
Het huidige dak van de dubbele garage is behoorlijk oud en moet gerepareerd worden want er zitten kieren in de dakbedekking. Op dit moment bestaat...
Koningsbosch
03-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!