Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Stucwerken Maasdam

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Maasdam voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Maasdam nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Maasdam te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Maasdam

Stucwerken Maasdam prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Maasdam voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Maasdam

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Maasdam

Regio Maasdam

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Maasdam

Zij gingen je voor.

het betreft een balkon van een dijkhuis dat we van de winter hebben laten overkappen. Dak en glazen puien. We willen een kant van de tuinkamer waar...
Zuid-Beijerland
08-03-2019
Betreft vakantiewoning met niet afgewerkte stenen binnenmuren ( vergelijkbaar met steenstrips ) op begane grond . Wij willen die in de...
Ouddorp
07-10-2018
Nieuwbouwwoning muren sausklaar stucen zijn nu behangklaar ongeveer 215m2
Sommelsdijk
14-02-2018
2 wanden incl trapgat
Ouddorp
05-02-2018
1 muur in de slaapkamer en 1 muur in de woonkamer glad maken
Zuid-Beijerland
31-10-2017
80m2 waarvan 16m2 nieuwe gipsplaten. De muren zijn mooi strak, een twee deuren verplaatst waar door de muren weer netjes glad moeten worden gemaakt.
Middelharnis
29-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!