Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Tegelzetter Luxwoude

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Luxwoude voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Luxwoude nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Luxwoude te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Luxwoude

Tegelzetter Luxwoude prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Luxwoude voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Luxwoude

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Luxwoude

Regio Luxwoude

Overal tegelzetters.

Luxwoude

Andere regio's

Opdrachten uit Luxwoude

Zij gingen je voor.

We zijn een Friese boerderij aan het verbouwen en hebben een vakman nodig voor het tegelzetten. 7 januari 2019 wordt er een zandcement dekvloer...
Tijnje
20-12-2018
wandtegels badkamer en toilet zelfde ruimte 30m2 60x30 cm tegel. vloertegels gehele begane grond 55 m2 60x60 cm tegel. ondergrond is een...
Tijnje
11-11-2018
Ongeveer 5m2 tegels 30x60 3 dubbele stopkontacten Lijm en voeg aanwezig
Luxwoude
18-10-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!