Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tuinman Lisse

Je bent op zoek naar tuinmannen in de regio van Lisse voor een goede prijs? Omdat prijzen van tuinwerken uit Lisse nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tuinmannen uit Lisse te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tuinman Lisse

Tuinman Lisse prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tuinwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tuinwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 25 – € 45
Bestrating (per m2) € 35 - € 150

Vind de tuinman met de beste prijs!

De beste tuinmannen uit Lisse voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Lisse

Ik heb een goede en betrouwbare tuinman gevonden via deze site. De volgende keer ga ik weer vergelijken via Vindy!

Bert de Graaf - Lisse

Regio Lisse

Overal tuinmannen.

Lisse

Andere regio's

Opdrachten uit Lisse

Zij gingen je voor.

wij willen de voortuin veranderen door de bestrating te verplaatsen en een andere opzet te krijgen. Er liggen op dit moment klinkers en gras.
Lisse
08-03-2020
Het betreft winterklaar maken van de tuin, snoeien van druif en blauwe regen en boompje. Afvoeren van blad en takken. Tuin van ongeveer 40 M2.
Lisse
27-10-2019
We willen dat de tuin er weer even fris bijligt ivm de verkoop van ons huis.
Lisse
29-06-2019
Ons huis, zoals het eruit zag toen we het kochten. De achtertuin is zwaar verwaarloosd en willen we graag opnieuw aangelegd hebben. We zoeken naar...
Lisse
21-05-2019
We would like artificial grass fitted like a golf putting green.
Lisse
19-05-2019
I am looking for a gardener for the maintenance purposes.
Sassenheim
13-05-2019
Uit de tuin moet groen, grond,grind en wat tegels geruimd en afgevoerd worden en daarna betegeld worden met een klein gedeelte grind ( niveauverschil)
Sassenheim
28-04-2019
Wij hebben een grote tuin (perceel ca. 1.800 m2). Tuin net aangelegd en hebben serieus kattenstaarten en distels probleem. Moet grondig worden...
Noordwijkerhout
25-04-2019
We just bought a house and we wold like to remove all the plants in the garden, plant grass and get some advice about the pavement and the fencee
Lisse
03-01-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!