Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Hovenier Lienden

Je bent op zoek naar hoveniers in de regio van Lienden voor een goede prijs? Omdat prijzen van tuinwerken uit Lienden nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van hoveniers uit Lienden te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Hovenier Lienden

Hovenier Lienden prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tuinwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tuinwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 25 – € 45
Bestrating (per m2) € 35 - € 150

Vind de hovenier met de beste prijs!

De beste hoveniers uit Lienden voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Lienden

Ik heb een goede en betrouwbare tuinman gevonden via deze site. De volgende keer ga ik weer vergelijken via Vindy!

Ad Vos - Lienden

Regio Lienden

Overal hoveniers.

Opdrachten uit Lienden

Zij gingen je voor.

Drie bomen snoeien bij onze stacaravan
Erichem
08-10-2019
betreft een tuin op camping. Chalet wordt geplaatst as dinsdag 13 maart ( afmeting 12 x 4 meter) Kavel betreft in totaal ongeveer 17 meter lang en...
Erichem
09-03-2018
Grote (sier)tuin met o.a. meerdere fruitbomen heeft dringend behoefte aan onderhoud door een professional die op periodieke basis de juiste planten...
Zijderveld
24-10-2017
Wij hebben een tijdelijke woning waar we een voor- en zijtuin hebben. Het gras moet gemaaid en de heg bijgesnoeid. Daarnaast onkruid gespoten.
Buurmalsen
16-08-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!