Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Landhorst

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Landhorst voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Landhorst nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Landhorst te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Landhorst

Dakdekker Landhorst prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Landhorst voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Landhorst

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Landhorst

Regio Landhorst

Overal dakdekkers.

Landhorst

Andere regio's

Opdrachten uit Landhorst

Zij gingen je voor.

Interesse in 3 of 5 meter dakkapel
Uden
25-03-2020
Vervangen 60 vierkante meter bedekking plat dak
Uden
02-10-2018
Na de hevige sneeuwbuien van afgelopen dagen zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij een lek hebben in het platte dak van onze garage
Boekel
10-12-2017
Betreft twee onder een kap dak. dakplaten moeten vervangen, knallen, zijn oude Unidek platen. Geheel vervangen, pannen zijn nog goed. Is...
Uden
07-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!