Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Kornhorn

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Kornhorn voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Kornhorn nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Kornhorn te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Kornhorn

Tegelzetter Kornhorn prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Kornhorn voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Kornhorn

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Kornhorn

Regio Kornhorn

Overal tegelzetters.

Kornhorn

Andere regio's

Tegelzetters in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Kornhorn

Zij gingen je voor.

Kleine badkamer 2 x 2 meter. Werkzaamheden (inschatting): 1- verhogen vloer met bijvoorbeeld ytong blokken voor aanleg afvoer doche en wastafel....
Opende
15-09-2019
Ik ga zelf de wastafels en de tegels verwijderen. Het oppervlak aan wandtegels is 26 vierkante meter en de vloer 3 vierkante meter.
Opende
29-04-2019
We willen volgend jaar in ons nieuwbouw huis een leistenenvloer laten leggen. Er zit al een cementvloer (met vloerverwarming) in. Het is ca 70 m2
Marum
18-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!