Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Koedijk

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Koedijk voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Koedijk nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Koedijk te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Koedijk

Stukadoor Koedijk prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Koedijk voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Koedijk

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Koedijk

Regio Koedijk

Overal stukadoors.

Koedijk

Andere regio's

Opdrachten uit Koedijk

Zij gingen je voor.

Glad sturen van alle muren, t.w. woonkamer/keuken, 3 slaapkamers en hal
Alkmaar
10-01-2020
Goeden avond, Wij gaan het huis verbouwen hebben dan 40m2 plafond en 60m2 wanden te stucen. we beginnen 6 Januari en de datum/ week om te stucen...
Alkmaar
02-01-2020
52m2plfond stuccen 74m2 wanden stuccen
Alkmaar
05-09-2019
Ik heb een appartement in het centrum van Alkmaar. Ik wil graag mijn plafond, hoogte 3m, +-45m en toilet laten stucken +-5m2.
Alkmaar
29-07-2019
We willen op de plek waar nu tegels zitten de sierpleister doortrekken i.v.m. het vervangen van de keuken. We zoeken iemand die ons goed kan...
Alkmaar
01-07-2019
Goedemiddag! Ik ben opzoek naar een ervaren stukadoor voor onze woning. Het is een bestaande woning, waar wij beneden gaan verbouwen. Een...
Alkmaar
28-05-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!