Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Klazienaveen

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Klazienaveen voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Klazienaveen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Klazienaveen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Klazienaveen

Stukadoor Klazienaveen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Klazienaveen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Klazienaveen

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Klazienaveen

Regio Klazienaveen

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Klazienaveen

Zij gingen je voor.

Ik ben op zoek naar stukadoor voor stukwerk ( zo glad/strak mogelijk) voor de muren en plafonds in de woonkamer, hal, trappengat en overloop.
Emmen
14-02-2020
114m² saus klaar stucen ongeveer ²/³ hiervan is al behangklaar 94m² behangklaar stucen 47,6m² spacen + wat klein herstelwerk
Emmen
27-11-2019
In verband met plaatsen nieuwe hoekkeuken worden wandtegels verwijderd en leidingwerk aangepast op 2 keukenmuren (allebei lang 3,20 m en hoog 2,60...
Emmen
07-10-2019
Badkamer
Emmen
03-03-2019
Douche plus muur slaapkamer strak maken plusminus 25 vierkante meter
Emmen
20-02-2019
Wij hebben sierpleister op de muren en willen dit graag glad hebben. Verschillende kozijnen verven.
Emmen
18-02-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!