Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Badkamerrenovatie Klazienaveen-Noord

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Klazienaveen-Noord voor een goede prijs? Omdat prijzen van badkamerrenovatie uit Klazienaveen-Noord nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Klazienaveen-Noord te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Badkamerrenovatie Klazienaveen-Noord

Badkamerrenovatie Klazienaveen-Noord prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor badkamerrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Badkamer Laten Renoveren Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs per m² € 28 – € 48

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Klazienaveen-Noord voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Klazienaveen-Noord

Onze badkamer was grondig aan een renovatie toe, alles eruit, opnieuw erin, alles vernieuwd. Zeer strakke planning, door te vergelijken zeker kunnen besparen!

Oswald Visser - Klazienaveen-Noord

Regio Klazienaveen-Noord

Overal aannemers.

Aannemers in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Klazienaveen-Noord

Zij gingen je voor.

Het verbouwen van het toilet
Emmen
27-06-2019
Ongeveer 9 m2 met vrijstaand bad , wc , kast en badmeubel . Betegelen en aansluiting van wc, watertoevoer , plafond en elektra
Emmen
07-02-2019
De badkamer is nu vol en benauwend 1.60 - 2.97. Wij willen nu een lichte en ruimtelijke opstelling. Daarom willen wij de badkamer breder maken...
Emmen
17-08-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!