Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Kerkwerve

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Kerkwerve voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Kerkwerve nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Kerkwerve te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Kerkwerve

Elektricien Kerkwerve prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Kerkwerve voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Kerkwerve

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Kerkwerve

Regio Kerkwerve

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Kerkwerve

Zij gingen je voor.

Twee lampen doen het niet meer
Zonnemaire
18-08-2019
Wij hebben een huis dat gekeurd moet worden. Het huis is een rijksmonument. Woonopp. ca 180 m2 excl. zolder. Op zolder hangten slechts 2 lampen dus...
Nieuwerkerk
16-07-2019
Plaatsen van wandcontactdozen (2) en UTP aansluiting bij onze nieuwbouwwoning te Zierikzee.
Zierikzee
21-06-2019
Bestaande verlichtimg uitbreiden met lichtlijnen en verplaatsen van bestaande lichtlijn. Uitbreiding meterkast. Verplaatsen verlichting naar magazijn.
Renesse
25-02-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!