Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Itens

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Itens voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Itens nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Itens te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Itens

Tegelzetter Itens prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Itens voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Itens

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Itens

Regio Itens

Overal tegelzetters.

Itens

Andere regio's

Opdrachten uit Itens

Zij gingen je voor.

Is slecht wat herstelwerk, ong 6 wandtegels zijn losgescheurd. Hangtoilet is afgebroken. Ondergrond zo te zien nog goed.
Easterein
27-06-2019
Betegelen douche hoek. Twee wanden van 90x220. Betegelen vloer met achterwand bad c.a 5m2 . Wanden zijn vlak(voorzetwanden).
Scharnegoutum
20-01-2019
Entreehal en bijkeuken betegelen
Spannum
10-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!