Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Itens

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Itens voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Itens nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Itens te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Itens

Stukadoor Itens prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Itens voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Itens

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Itens

Regio Itens

Overal stukadoors.

Itens

Andere regio's

Opdrachten uit Itens

Zij gingen je voor.

Het stucen van de volledige beneden verdieping van de woning. Zo'n 150m2 aan binnen wanden. De binnen wanden zijn van een steen soort. Dan...
Tirns
21-11-2018
Beneden kamer, die opgeknapt wordt. Muurwerk was gestukt, maar door boekenkasten en lekkage lelijk geworden. Het gaat ongeveer om 18 m2.
Iens
23-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!