Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Holwierde

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Holwierde voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Holwierde nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Holwierde te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Holwierde

Tegelzetter Holwierde prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Holwierde voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Holwierde

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Holwierde

Regio Holwierde

Overal tegelzetters.

Holwierde

Andere regio's

Tegelzetters in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Holwierde

Zij gingen je voor.

Het is een badkamer en een washok vloer is beton en wanden zijn dikke gipsplaten in de badkamer zitten 2 ramen in die kunnen kiepen alleen daar is...
Delfzijl
10-10-2019
Het gaat om betegelen van vloer en wand. Wand: 25 m2 , tegelmaat: 60x30. Vloer: 7 m2 , tegelmaat 60x60 Net als de tegels is het lijm al...
Appingedam
24-06-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!