Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Holten

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Holten voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Holten nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Holten te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Holten

Dakdekker Holten prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Holten voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Holten

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Holten

Regio Holten

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Holten

Zij gingen je voor.

Het betreft een vrijstaande recreatiewoning, waarvan het dak beoordeeld dient te worden ( dakpannen vervangen of deelvervanging ). Woning heeft...
Holten
20-08-2018
Wij hebben last van een lek in onze slaapkamer. We hebben een plat dak met EPDM dakbedekking. Zodra het regent gaat het niet lekken,wanneer de...
Markelo
13-12-2017
De zinken rand van erker vertoont een paar scheurtjes, graag bekijken of die gerepareerd kan worden of dat het zinken dak vervangen moet worden.
Holten
25-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!