Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Dakdekker Hilvarenbeek

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Hilvarenbeek voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Hilvarenbeek nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Hilvarenbeek te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Hilvarenbeek

Dakdekker Hilvarenbeek prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Hilvarenbeek voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Hilvarenbeek

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Hilvarenbeek

Regio Hilvarenbeek

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Hilvarenbeek

Zij gingen je voor.

Nieuwbouw houtskelet schuurwoning van 19.6* 6.2m plus overstek met geïntegreerde veranda van 3 * 8.9m. 4 HWA aansluitingen. Ondergrond is Unilin...
Biest-Houtakker
08-03-2019
Betreft een eindwoning (in een rijtje van 4). Bij de buren is het enkele jaren geleden vervangen door de woningstichting.
Goirle
22-01-2019
Een dakkapel op de zolder, met drie ramen.
Goirle
22-08-2018
Lek in een hoek moet gerepareerd worden.
Hilvarenbeek
05-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!