Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Hegebeintum

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Hegebeintum voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Hegebeintum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Hegebeintum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Hegebeintum

Dakdekker Hegebeintum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Hegebeintum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Hegebeintum

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Hegebeintum

Regio Hegebeintum

Overal dakdekkers.

Hegebeintum

Andere regio's

Opdrachten uit Hegebeintum

Zij gingen je voor.

Betreft een schuin dak waarvan op enige plekken pannen los zijn gekomen waar een tijd niks aan gedaan is. Ik weet niet of er verdere schade is. Dit...
Ferwert
24-09-2019
licht koepel vervangen . deze is al aangeschaft
Burdaard
21-12-2018
Goedemiddag, Ons dak moet onderzocht worden waar het vocht naar binnen komt. Verder moet het geïsoleerd worden met dakplaten en nieuwe dakgoten.
Ferwert
15-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!