Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Heesch

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Heesch voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Heesch nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Heesch te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Heesch

Elektricien Heesch prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Heesch voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Heesch

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Heesch

Regio Heesch

Overal elektriciens.

Heesch

Andere regio's

Elektriciens in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Heesch

Zij gingen je voor.

Aanleggen van plusminus 8 stopcontacten en lichtpunten en reeds bestaande bekabeling in meterkast aansluiten voor extra groep.
Heesch
26-02-2020
bij het inschakelen van de buitenverlichting wordt de elektriciteit in de woonkamer uitgeschakeld. (buiten zijn er 6 tuinhalogeen)
HEESCH
06-04-2019
Aansluiten inductiekookplaat
's-Hertogenbosch
09-03-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!