Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Haps

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Haps voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Haps nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Haps te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Haps

Elektricien Haps prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Haps voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Haps

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Haps

Regio Haps

Overal elektriciens.

Haps

Andere regio's

Elektriciens in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Haps

Zij gingen je voor.

Extra groep tbv stoomoven en inductiekookplaat twee fase systeem, enkele stopcontacten verplaatsen in de keuken. Meterkast grenst aan...
Berghem
30-03-2020
Aanleggen van plusminus 8 stopcontacten en lichtpunten en reeds bestaande bekabeling in meterkast aansluiten voor extra groep.
Heesch
26-02-2020
Vervangen meterkast en kabels trekken of vervangen tbs nieuwe keuken met over en inductieplaat.
Sint Hubert
08-06-2019
bij het inschakelen van de buitenverlichting wordt de elektriciteit in de woonkamer uitgeschakeld. (buiten zijn er 6 tuinhalogeen)
HEESCH
06-04-2019
ledverlichting langs trapleuning
Schaijk
21-05-2018
Onze nieuw aangelegde bedrading moet nog aangesloten worden op de meterkast. Er zijn wat wandcontactdozen die erop geschroefd moeten worden en 3...
Mill
27-03-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!