Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Groessen

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Groessen voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Groessen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Groessen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Groessen

Tegelzetter Groessen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Groessen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Groessen

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Groessen

Regio Groessen

Overal tegelzetters.

Groessen

Andere regio's

Opdrachten uit Groessen

Zij gingen je voor.

Woonkamer / keuken / hal / bijkeuken totaal ca 48 m2. Vloertegels 60x30
Doornenburg
23-09-2019
Ruimte waar wasmachine en droger staan, ongeveer 6m2 en ruimte waar ketel hangt, ongeveer 1m2 vloertegels leggen met plint van zelfde tegels
Bemmel
25-01-2019
rond de 60 vierkante tegels
Pannerden
10-08-2018
Het gaat om een hal van 7m2. De tegels zijn besteld met bijbehorende lijm en andere benodigdheden. Die worden rond half/eind aug geleverd.
Aerdt
21-06-2018
Er ligt vloerverwarming op pir plaat. Er is geen cementdekvloer aanwezig. Ik zou graag de tegel gelegd willen hebben in een dekvloer (6a7 cm...
Bemmel
06-11-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!