Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Timmerman Groenekan

Je bent op zoek naar timmermannen in de regio van Groenekan voor een goede prijs? Omdat prijzen van timmerwerk en schrijnwerk uit Groenekan nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van timmermannen uit Groenekan te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Timmerman Groenekan

Timmerman Groenekan prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor timmerwerk en schrijnwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Timmerwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de timmerman met de beste prijs!

De beste timmermannen uit Groenekan voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Groenekan

Onze nieuwe keuken, valse wanden en 2 dakkapelen laten plaatsen door een zeer vriendelijke en vakkundige timmerman!

Daan de Jong - Groenekan

Regio Groenekan

Overal timmermannen.

Groenekan

Andere regio's

Opdrachten uit Groenekan

Zij gingen je voor.

De golfplaten op het dak van de veranda moeten vervangen worden door nieuwe. Afmeting dak is ongeveer 5.40cm breed x 4.90cm diep. Graag ook de...
De Meern
14-07-2020
Een viertal wanden op zolder moeten met gipsplaten worden afgetimmerd zodat zij daarna kunnen worden gestuct. In een wand zit een stopcontact.
Vleuten
15-05-2020
Beste klusser, de voorkant van mijn schuur is helemaal verrot en wat ik zou willen , is dat er een nieuwe voorkant getimmerd wordt....
Maarssen
31-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!