Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Badkamerrenovatie Griendtsveen

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Griendtsveen voor een goede prijs? Omdat prijzen van badkamerrenovatie uit Griendtsveen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Griendtsveen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Badkamerrenovatie Griendtsveen

Badkamerrenovatie Griendtsveen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor badkamerrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Badkamer Laten Renoveren Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs per m² € 28 – € 48

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Griendtsveen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Griendtsveen

Onze badkamer was grondig aan een renovatie toe, alles eruit, opnieuw erin, alles vernieuwd. Zeer strakke planning, door te vergelijken zeker kunnen besparen!

Oswald Visser - Griendtsveen

Regio Griendtsveen

Overal aannemers.

Griendtsveen

Andere regio's

Opdrachten uit Griendtsveen

Zij gingen je voor.

Onze Badkamer is toe aan een renovatie. Als jullie zin en tijd hebben om mij hiermee te helpen laat dit dan weten. Ik ben zelf elektrotechnisch...
Kronenberg
20-06-2019
Badkamer van 6,4 m2: plaatsing van een inloopdouche met afvoergoot, ligbad, hangtoilet, tegels tot aan het plafond. Badkamer heeft een deur en een...
Deurne
16-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!