Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Aannemer Grevenbicht

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Grevenbicht voor een goede prijs? Omdat prijzen van aannemerswerken uit Grevenbicht nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Grevenbicht te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Aannemer Grevenbicht

Aannemer Grevenbicht prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor aannemerswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Aannemer Prijsindicatie
Prijs per uur €30 - €45

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Grevenbicht voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Grevenbicht

Ik heb een goede betrouwbare aannemer gevonden via deze site. De volgende keer ga ik weer vergelijken via Vindy!

Willem Schouten - Grevenbicht

Regio Grevenbicht

Overal aannemers.

Grevenbicht

Andere regio's

Opdrachten uit Grevenbicht

Zij gingen je voor.

Aanbouw inclusief bovenverdieping +- 4m Badkamer muur verplaatsen om de badkamer te vergroten ( zit net boven trap hoge plafond)
Urmond
16-08-2019
Het betreft een draagmuur (oorspronkelijke buitenmuur waar nu een kantoortje achter zit) uitbreken en draagbalk te plaatsen (gelijk met plafond om...
Grevenbicht
08-07-2019
Heg scheren opruimen en meenemen
Urmond
07-06-2019
Huis dient geheel naar wens verbouwd te worden. Bouw Tekeningen bij funda zijn al aangepast om het meer naar wens te maken.
Roosteren
14-04-2019
verlengen van woonkamer met schuifpui plaatsen nieuwe keuken
Obbicht
10-01-2018
De woonkamer en de hal is bestaande bouw en de keuken wordt nieuw aangebouwd. Dus waarschijnlijk 2 verschillende systemen.
Born
15-09-2017
Het leveren van een ruwbouw aanbouw die we zelf afmaken. In deze aanbouw wordt een keuken geplaatst. De oorspronkelijke pui zal blijven staan,...
Born
15-09-2017
Badkamer renoveren naar inloop douche, sloopwerkzaamheden worden door ons uitgevoerd(zoals wandtegels, vloertegels, wastafel,etc.). De wanden met...
Papenhoven
04-08-2017
Het gaat om een verbouwing van een toilet. Met maken van een hangend toilet incl leidingwerk is nu namelijk een vaste toilet, telewerk voor zowel...
Born
11-07-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!