Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Grave

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Grave voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Grave nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Grave te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Grave

Dakdekker Grave prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Grave voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Grave

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Grave

Regio Grave

Overal dakdekkers.

Grave

Andere regio's

Opdrachten uit Grave

Zij gingen je voor.

Via ons balkon loopt de regenafvoer naar een inpandige regenpijp (in de spouwmuur) Ergens is er een lekkage ontstaan die binnen uitkomt in de...
Hedel
07-12-2019
Het betreft hier een golfplatendak met asbest er in, die platen moeten verwijderd worden en een soort gelijk dak met isolatie terug er op....
Grave
20-11-2019
23 m2 inclusief daklijst
Hedel
09-10-2019
dak leer heeft losgelaten door storm en moet vervangen worden. afmeting 4000-2500
Rosmalen
08-02-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!