Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Goudswaard

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Goudswaard voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Goudswaard nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Goudswaard te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Goudswaard

Stukadoor Goudswaard prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Goudswaard voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Goudswaard

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Goudswaard

Regio Goudswaard

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Goudswaard

Zij gingen je voor.

het betreft een balkon van een dijkhuis dat we van de winter hebben laten overkappen. Dak en glazen puien. We willen een kant van de tuinkamer waar...
Zuid-Beijerland
08-03-2019
Betreft vakantiewoning met niet afgewerkte stenen binnenmuren ( vergelijkbaar met steenstrips ) op begane grond . Wij willen die in de...
Ouddorp
07-10-2018
Nieuwbouwwoning muren sausklaar stucen zijn nu behangklaar ongeveer 215m2
Sommelsdijk
14-02-2018
2 wanden incl trapgat
Ouddorp
05-02-2018
1 muur in de slaapkamer en 1 muur in de woonkamer glad maken
Zuid-Beijerland
31-10-2017
80m2 waarvan 16m2 nieuwe gipsplaten. De muren zijn mooi strak, een twee deuren verplaatst waar door de muren weer netjes glad moeten worden gemaakt.
Middelharnis
29-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!