Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Goor

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Goor voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Goor nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Goor te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Goor

Dakdekker Goor prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Goor voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Goor

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Goor

Regio Goor

Overal dakdekkers.

Goor

Andere regio's

Opdrachten uit Goor

Zij gingen je voor.

Het betreft de schuur met een dak oppervlakte van circa 30 m2 en het dak van de keuken met een oppervlakte van 12 m2. Hierbij wordt het oude...
Goor
20-04-2019
20m2
Goor
16-09-2018
Oud dak VERWEIDEREN en nieuw dak bitumen leggen
Goor
08-06-2018
de dak pannen liggen en betje schuin
Goor
28-05-2018
Wij hebben last van een lek in onze slaapkamer. We hebben een plat dak met EPDM dakbedekking. Zodra het regent gaat het niet lekken,wanneer de...
Markelo
13-12-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!