Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Gellicum

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Gellicum voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Gellicum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Gellicum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Gellicum

Elektricien Gellicum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Gellicum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Gellicum

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Gellicum

Regio Gellicum

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Gellicum

Zij gingen je voor.

De bestaande meterkast uit breiden met 2 groepen. 1 voor een wasmachine, 1 voor een droger. Tevens een kookgroep aanbrengen voor een inductie...
Hendrik-Ido-Ambacht
07-04-2020
Er zijn op de zolder dakkapellen geplaatst en onze zolder was in oude staat, er zou nu opnieuw bekabeling getrokken moeten worden zodat we van de...
Papendrecht
10-03-2020
Voor de Nieuwe keuken elektrisch koken. (Kook plaat, combi oven, koelkast, elektrische waterboiler, afzuigkap, en extra stopcontacten punten....
Papendrecht
22-02-2020
Vervanging halogeen spots voor led spots, incl. trafo
Hendrik-Ido-Ambacht
16-02-2020
aanleggen van buitenstopcontact bij schuur (1×) en 2x opbouwstopcontacten binnen. 3x reeds gekocht, bedrading e.d. niet aangeschaft.
Papendrecht
09-01-2020
Ik wou graag een LAN kabel laten doortrekken naar de slaapkamer voor tv kijken.
Papendrecht
26-11-2019
1 slaapkamer heeft geen stroom of heel zwak. Andere kamers op dezelfde groep hebben wel stroom. In de meterkast niets vreemds te zien (als leek)
Hendrik-Ido-Ambacht
19-10-2019
Up to date maken van de zekeringen kast. Automaten vervangen e.d. Hoofdschakelaar aanleggen.
Hendrik-Ido-Ambacht
13-10-2019
Nw groepenkast installeren. Stopcontacten infresen in woonkamer, keuken, gang, hal, slaapkamers (3) , badkamer. Perilex stekker keuken tbv...
Papendrecht
07-10-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!