Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Galder

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Galder voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Galder nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Galder te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Galder

Stukadoor Galder prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Galder voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Galder

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Galder

Regio Galder

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Galder

Zij gingen je voor.

Het stucen van een nieuwbouw woning
Zundert
28-02-2019
We hebben beneden een grote open ruimte (keuken, eetkamer & zithoek) van ongeveer totaal 85m2 (wel inclusief veel ramen). Daarnaast zouden we de...
Zundert
23-09-2018
We willen de muren en het plafond opnieuw laten stucen nadat we hebben verbouwd. Het gaat dan om de keuken en woonkamer. Er zitten spotjes in het...
Klein Zundert
04-07-2018
Het betreft 32 vierkante meter muur. We willen de muren na het stuken zelf schilderen. Er zitten drie deuren en een raam in de ruimte.
Klein Zundert
05-06-2018
keuken wordt vervangen. Tegels gaan eruit . voor dat de nieuwe keuken wordt geïnstalleerd moet het eerst gestuct worden.
Zundert
05-02-2018
Hebben net een huis gekocht wat wij bijna helemaal opnieuw willen laten stucen.
Bavel
17-01-2018
garage stucken een dun laagje soort fix en finisch
Klein Zundert
08-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!