Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Firdgum

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Firdgum voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Firdgum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Firdgum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Firdgum

Dakdekker Firdgum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Firdgum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Firdgum

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Firdgum

Regio Firdgum

Overal dakdekkers.

Firdgum

Andere regio's

Opdrachten uit Firdgum

Zij gingen je voor.

ik wil het bestande oude dakraam vervangen voor en vellux raam op en andere plaats
Dongjum
23-03-2018
raam achterkant raam lekt water op de vensterbank. Heb het idee dat het met de goot te maken heeft of met het lood wat niet goed zit. Met...
Dongjum
23-11-2017
Pannen eraf, nieuwdakbeschot erop , nieuwe panlatten, pannen er weer op. helft van kleine dak kapel opnieuw met dakbedekking en zijkant met hout...
Tzummarum
05-11-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!