Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Dakdekker Evertsoord

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Evertsoord voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Evertsoord nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Evertsoord te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Evertsoord

Dakdekker Evertsoord prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Evertsoord voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Evertsoord

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Evertsoord

Regio Evertsoord

Overal dakdekkers.

Evertsoord

Andere regio's

Opdrachten uit Evertsoord

Zij gingen je voor.

het is een nieuw dak van 5.5 x 4.5 meter. het is zover klaar dat er alleen maar bekleed hoef te worden. met 1 doorvoer. kan zelf mee aanpakken.
Kronenberg
10-07-2019
Het afhalen van zonnepanelen en terugplaatsen na vernieuwen van de dakpannen. Panlatten/dakgoot/zijkant huis trim vervangen. Folie plaatsen.
America
04-01-2019
Astbestvrije golfplaten vervangen door damwand ivm aanleg zonnepanelen
America
10-12-2018
We twijfelen over een aankoop van een woning of een dakrenovatie + isolatie binnen ons budget valt daar dit de eerste prioriteit heeft bij...
Hegelsom
05-08-2017
Echt riet vervangen voor kunstriet.
Sevenum
07-07-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!