Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Tegelzetter Enkhuizen

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Enkhuizen voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Enkhuizen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Enkhuizen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Enkhuizen

Tegelzetter Enkhuizen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Enkhuizen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Enkhuizen

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Enkhuizen

Regio Enkhuizen

Overal tegelzetters.

Enkhuizen

Andere regio's

Opdrachten uit Enkhuizen

Zij gingen je voor.

Gehele badkamer betegelen over tegels heen .2 muurtjes maken voor douchehoek en 2 zit plaatsen in douchehoek .en deze ook betegelen .sanitair...
Enkhuizen
20-08-2019
Het gaat om grote tegels plaatsen 30x50 op de wanden en 50x50 op de vloer, toiletopbouw en een rij daar waar de douchkraan zit op de wand. Ik heb...
Enkhuizen
16-03-2019
Tegels leggen inverband met vloerverwarming special tegel lijm
Enkhuizen
03-09-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!