Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
8.6

Tegelzetter Elshout

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Elshout voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Elshout nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Elshout te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Elshout

Tegelzetter Elshout prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Elshout voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Elshout

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Elshout

Regio Elshout

Overal tegelzetters.

Elshout

Andere regio's

Opdrachten uit Elshout

Zij gingen je voor.

Er liggen in de badkamer tegels, we willen de andere tegels hierop laten leggen als dat gaat. Bij de douche lopen de randjes van de tegels een...
Vlijmen
16-07-2019
2 terrassen met looppad. Totaal van 62 vierkante meter.
Drunen
05-07-2019
Nieuwbouw ongeveer 50m2 woonkamer
Vlijmen
18-05-2019
Ik heb 72 m2 kramische vloertegel die gelegd moet worden
Vlijmen
23-03-2019
Het gaat om ongeveer 45m2 en in het toilet de wanden tot de helft. Graag willen wij cement laten storten en daarin de tegels leggen. De tegels...
Drunen
24-10-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!