Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Eexterzandvoort

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Eexterzandvoort voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Eexterzandvoort nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Eexterzandvoort te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Eexterzandvoort

Dakdekker Eexterzandvoort prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Eexterzandvoort voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Eexterzandvoort

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Eexterzandvoort

Regio Eexterzandvoort

Overal dakdekkers.

Eexterzandvoort

Andere regio's

Dakdekkers in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Eexterzandvoort

Zij gingen je voor.

Bij mijn dak moet de bovenste rij pannen vervangen worden. De pannen zijn speciaal gemaakt en heb ik al. Door de hoogte is er een hoogwerker nodig....
Gieten
29-03-2020
Het dak is op een aantal plaatsen licht doorgezakt en de schoorsteen staat scheef. Wij overwegen bij de renovatie een dakkapel te plaatsen
Annerveenschekanaal
25-04-2018
Plat dak van 20 m2 wil graag advies van bitumen
Gieten
12-11-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!