Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Den Ham

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Den Ham voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Den Ham nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Den Ham te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Den Ham

Stucwerken Den Ham prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Den Ham voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Den Ham

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Den Ham

Regio Den Ham

Overal stukadoors.

Den Ham

Andere regio's

Opdrachten uit Den Ham

Zij gingen je voor.

Voor een nieuwe bijkeuken zoek ik een stukadoor. 3 Wanden zijn bestaande muren welke eerst de buitenmuren waren. 1 Muur is nieuw met gipsplaat...
Ezinge
14-09-2019
In de erker is een koof gemaakt (ong. 4 meter breed en 80cm diep) van hout en gipsplaat. Deze wil ik graag strak gemaakt hebben.
Zuidhorn
12-12-2018
2 muren moeten glad worden. Nu zit er pleisterwerk met ribbeltjes op. Was mode 33 jaar geleden
Zuidhorn
13-04-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!