Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Delfgauw

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Delfgauw voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Delfgauw nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Delfgauw te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Delfgauw

Elektricien Delfgauw prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Delfgauw voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Delfgauw

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Delfgauw

Regio Delfgauw

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Delfgauw

Zij gingen je voor.

Lamp op haan en de wasmachine aan sluiten
Hoek Van Holland
20-02-2020
Ik heb buiten op mijn oprit een gewoon stopcontact waaraan ik mijn auto snachts oplaad. Op dit stopcontact zit een storing.
Monster
13-02-2020
Ik heb een 1 fase inductiekookplaat. Ook is er een periflex contactdoos. De 1 fase moet worden aangesloten op een perflexstekker die dan in de...
Delfgauw
11-07-2019
Het repareren van een kleine storing en het nakijken van de (oude) groepenkast in een vakantiehuisje.
's-Gravenzande
11-06-2019
enkelstopcontact uitbreiden naar een dubbele
Hoek Van Holland
23-03-2019
N.a.v. nieuwe keuken, met inductie, vaatwasser, extra groep in meterkast en aantal stopcontacten + wat infreeswerk als extra's op huidig...
Westand
19-03-2019
vervangen van 9 stopkontakten
Hoek Van Holland
06-02-2019
ik heb een keramisch fornuis gekocht waar ik nu achter kom dat ik een 3 fase groep moet hebben. in mijn meterkast heb ik driefase alleen ik heb...
Delfgauw
31-01-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!