Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Dearsum

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Dearsum voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Dearsum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Dearsum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Dearsum

Tegelzetter Dearsum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Dearsum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Dearsum

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Dearsum

Regio Dearsum

Overal tegelzetters.

Opdrachten uit Dearsum

Zij gingen je voor.

Betegelen douche hoek. Twee wanden van 90x220. Betegelen vloer met achterwand bad c.a 5m2 . Wanden zijn vlak(voorzetwanden).
Scharnegoutum
20-01-2019
In de woonkamer 2 tegels vervangen en een paar voegen. In badkamer 9m2 opnieuw voegen
Mantgum
15-01-2019
douce over nieuw betegelen zowel de vloer en de muren zit oude tegels in de ruimte is ongeveer 180x 240 we hebben nog geen tegels
Wiuwert
21-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!