Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter De Veenhoop

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van De Veenhoop voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit De Veenhoop nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit De Veenhoop te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter De Veenhoop

Tegelzetter De Veenhoop prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit De Veenhoop voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

De Veenhoop

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - De Veenhoop

Regio De Veenhoop

Overal tegelzetters.

De Veenhoop

Andere regio's

Opdrachten uit De Veenhoop

Zij gingen je voor.

Ruimte bestaat uit toilet en douche en een losse hal voor langs hier hoeft aleen vloertegels in 60 *60 toilet is 8 kante meter en douche 12 kante...
Oudega
26-03-2020
Badkamer, zowel vloer als wanden, recht toe, recht aan, Er is 1 raam en 1 nisje. En beneden en boven toilet. Boven het gehele toilet tot plafond en...
Nij Beets
11-07-2019
Er moet 20m2 worden betegeld
Nij Beets
21-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!