Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Stukadoor Dalem

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Dalem voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Dalem nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Dalem te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Dalem

Stukadoor Dalem prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Dalem voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Dalem

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Dalem

Regio Dalem

Overal stukadoors.

Dalem

Andere regio's

Opdrachten uit Dalem

Zij gingen je voor.

Het zijn 2 muren aan de zuid en westgevel. Er moeten naalden worden geplaatst. Het is herstelwerk omdat de vorige stucadoor te weinig sierpleister...
Dalem
19-02-2020
Gaat om een keuken die kaal gehaald is. Buitenmuur is enkel steens. Bestaande laag is op sommige plekken weg zodat je de gemetselde steen ziet....
Woudrichem
17-09-2018
35 m2 tegelklaar zetten van muren moet vrijdag gebeuren
Werkendam
04-07-2018
Gaat om stuken van de hal, 2x muren in het trapgat, overloop en een muur op zolder. Vnl. gipswanden, deel oud en deel nieuw, rijtjeswoning uit 1976.
Bruchem
28-12-2017
Het filme en klijne beschadegingen van de wande
Gameren
06-08-2017
2 toiletten boven de tegels (150cm) af stucen (hoogte toiletten 260)
Rijswijk (NB)
01-08-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!