Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Daarlerveen

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Daarlerveen voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Daarlerveen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Daarlerveen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Daarlerveen

Tegelzetter Daarlerveen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Daarlerveen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Daarlerveen

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Daarlerveen

Regio Daarlerveen

Overal tegelzetters.

Daarlerveen

Andere regio's

Opdrachten uit Daarlerveen

Zij gingen je voor.

Vloer tegels zijn 60bij 60 cm. De vloer is van beton maar moet waterpas gemaakt worden. Tegellijm en voegmiddel hebben we al.
Vriezenveen
08-05-2019
- In de badkamer afwerkvloer realiseren - Betegelen van de vloer in de badkamer ong. 6m2. Betegelen van de vloer in de hal ook ongeveer 6m2,...
Vriezenveen
15-11-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!