Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Breukelen

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Breukelen voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Breukelen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Breukelen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Breukelen

Elektricien Breukelen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Breukelen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Breukelen

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Breukelen

Regio Breukelen

Overal elektriciens.

Breukelen

Andere regio's

Opdrachten uit Breukelen

Zij gingen je voor.

Stopcontact voor oven vervangen
Breukelen
30-03-2020
Voor nieuwe keuken dienen er aansluitingen voor oven, magnetron, afwasmachine, quooker, koelkast en Bora inductie kookplaat te worden aangelegd....
Maarssen
14-03-2020
Ik heb gedeeltelijk geen elektriciteit in huis, verlichting van een aantal kamers niet, ijskast en ook de cv ketel doet het niet. Zou er...
Maarssen
10-03-2020
Het vervangen van een enkele trekschakelaar
Breukelen
18-09-2019
10 geaarde dubbele stopcontacten plaatsen ter vervanging van niet geaarde. Tevens een stoppenkast die niet telkens uitvalt wanneer de oven en/of...
Maarssen
30-08-2019
het monteren of aansluiten van een plafondventilator met licht
Maarssen
13-08-2019
Stopcontact in meterkast
Breukelen
14-06-2019
mijn inductiekookplaat doet het niet meer en is nog maar een paar maanden oud. Ik vermoed dat het met elektriciteit te maken heeft.
Loenen Aan De Vecht
12-05-2019
De elektrische hetelucht oven is kapot
Maarssen
22-04-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!