Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Borgercompagnie

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Borgercompagnie voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Borgercompagnie nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Borgercompagnie te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Borgercompagnie

Dakdekker Borgercompagnie prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Borgercompagnie voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Borgercompagnie

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Borgercompagnie

Regio Borgercompagnie

Overal dakdekkers.

Dakdekkers in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Borgercompagnie

Zij gingen je voor.

Het dak is op een aantal plaatsen licht doorgezakt en de schoorsteen staat scheef. Wij overwegen bij de renovatie een dakkapel te plaatsen
Annerveenschekanaal
25-04-2018
Ik denk erover om een huis te kopen, waar aan de achterkant een deel van het huis onder plat dak zit, ongeveer 40-45 vierkante meter. In een van de...
Wildervank
23-04-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!