Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakisolatie Bingelrade

Je bent op zoek naar dakisolatie in de regio van Bingelrade voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerkers uit Bingelrade nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakisolatie uit Bingelrade te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakisolatie Bingelrade

Dakisolatie Bingelrade prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerkers nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakisolatie Prijsindicatie
Plat dak per m² € 45 – € 55
Hellend dak binnenzijde p € 25 – € 40

Vind de dakwerker met de beste prijs!

De beste dakisolatie uit Bingelrade voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Bingelrade

Het isoleren van mijn dak is keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Teun de Jong - Bingelrade

Regio Bingelrade

Overal dakisolatie.

Bingelrade

Andere regio's

Opdrachten uit Bingelrade

Zij gingen je voor.

De klus omvat het aanleggen van extra binnen isolatie op een zolder om de warmte/kou buiten te houden, en het wat netter te laten uitzien....
Oirsbeek
26-04-2020
Isolatie zolderetage ca. 35m2. Plaatsen gipsplafond en strak afwerken (stucen). Gipswand om trapopgang en Gipswand om cv voorzien van deur. Stroom...
Hoensbroek
30-07-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!