Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Elektricien Beers NB

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Beers NB voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Beers NB nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Beers NB te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Beers NB

Elektricien Beers NB prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Beers NB voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Beers NB

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Beers NB

Regio Beers NB

Overal elektriciens.

Beers NB

Andere regio's

Opdrachten uit Beers NB

Zij gingen je voor.

Extra groep tbv stoomoven en inductiekookplaat twee fase systeem, enkele stopcontacten verplaatsen in de keuken. Meterkast grenst aan...
Berghem
30-03-2020
Aanleggen van plusminus 8 stopcontacten en lichtpunten en reeds bestaande bekabeling in meterkast aansluiten voor extra groep.
Heesch
26-02-2020
6 spotjes met led-kopspiegellampen verplaatsen en bekabeling langs rechte horizontale balken. De kamer heeft een aflopend dak van +/- 2 en een...
Oss
10-11-2019
Bijna gehele woning aarde draad (bij)trekken en verdelen van de groepen. In totaal hebben we nu 8 groepen.
Oss
30-10-2019
Stopcontacten moeten naar beneden verplaatst worden, Op zolder moet er bekabeling worden gemaakt, er moeten sleuven in de muur worden gemaakt om...
Oss
04-09-2019
Een stop is doorgeslagen. Reden onbekend.
Oss
27-08-2019
Groep uitgevallen Alle stekkers verwijdert Alle lampen uitgeschakeld Zekering (stop) verwisseld Groep blijft uitvallen
Oss
12-06-2019
bij het inschakelen van de buitenverlichting wordt de elektriciteit in de woonkamer uitgeschakeld. (buiten zijn er 6 tuinhalogeen)
HEESCH
06-04-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!