Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Dakdekker Babberich

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Babberich voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Babberich nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Babberich te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Babberich

Dakdekker Babberich prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Babberich voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Babberich

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Babberich

Regio Babberich

Overal dakdekkers.

Babberich

Andere regio's

Opdrachten uit Babberich

Zij gingen je voor.

Een deel van het bestaande dak ( ca. 80 - 100 m2) vervangen; Pannen vervangen, onderliggende asbestplaten verwijderen, nieuwe dakbeschot...
Herwen
05-08-2019
dakpannen liggen niet vast op het dak moeten vast gezet worden
Stokkum
10-01-2019
2 schoorstenen bekleed met leien waarvan beide schoorstenen de zinkrand en bitumen afdekking door de storm is afgewaaid.
Millingen Aan De Rijn
12-04-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!